Rianne Sporken

rianne.sporken@movare.nl 045 572 09 94

Over mij:

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Rianne Sporken en ik woon samen met mijn vriend en onze hond in Heerlen. Naast het werk, vind ik het heerlijk om te tennissen, een boekje te lezen, op vakantie te gaan of leuke dingen te ondernemen met vrienden.

Inmiddels werk ik al een aantal jaar met veel plezier op deze school. Als leerkracht vind ik het belangrijk om een goede band op te bouwen met de kinderen, zodat ze zich gehoord en gezien voelen. Ik hoop een juf te zijn die kinderen voorspelbaarheid, veiligheid en vertrouwen biedt: een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich zelfverzekerd voelen. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om ruimte te creëren om ook lekker gek te kunnen doen of een grapje te maken. Ik kijk graag naar wat een kind als individu nodig heeft, zodat ik hier zo goed mogelijk op aan kan sluiten en zo het beste uit het kind naar boven kan halen.

Ik ga iedere dag met veel enthousiasme en plezier naar mijn werk en hoop dat ook de kinderen met veel plezier naar school toe komen!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details