Over ons

Wie kiest voor basisschool Frans Postma, kiest voor kwaliteit en oprechte betrokkenheid. 

De basisschool Frans Postma is een moderne, kleinschalige school in het hart van Beersdal. Wij zijn een algemeen bijzondere basisschool en daardoor zijn kinderen vanuit alle geloofsovertuigingen bij ons van harte welkom. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die kiest voor de Frans Postma, zich oprecht betrokken voelt bij onze school. Omdat kinderen toch een groot deel van de dag bij ons op school doorbrengen, willen wij een “thuis” weg van huis zijn. Een warm nest waarbinnen er echte aandacht voor elkaar is. 

Wij koesteren de positieve, bevlogen, open en laagdrempelige sfeer op school, waardoor kinderen en leerkrachten gemotiveerd zijn en blijven en zich zo optimaal kunnen ontwikkelen. Wij maken gebruik van de App Parro, waardoor het heel eenvoudig is om contact tussen ouders en leerkrachten te leggen. Samen hebben wij ook een gezamenlijk belang voor ogen. De ontwikkeling en het welbevinden van uw kind. 

Wij zijn een ” Vreedzame School. ” De Vreedzame School is een programma voor basisscholen dat streeft naar een klas en een school als een democratische gemeenschap. Kinderen krijgen een stem, voelen zich verantwoordelijk en worden door voorbeeldgedrag gestimuleerd om positief gedrag te laten zien. We staan open voor onderlinge verschillen en afwijkende meningen en lossen samen conflicten vreedzaam op.

Ons onderwijs is nog volop in ontwikkeling. Onze medewerkers en leerlingen werken met veel enthousiasme en bevlogenheid, met aansprekende en moderne onderwijsmiddelen. De kinderen en leerkrachten ervaren eigenaarschap en onze ouders zijn betrokken bij de school. Wij proberen voortdurend aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben, om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. 

Wij staan u graag te woord en u bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze school. Tot ziens?

Onze trotspunten

Ons bevlogen team

Vakmanschap, werkplezier en bevlogenheid! Deze eigenschappen kenmerken onze teamleden.

Ons sociaal klimaat

Wij zijn een Vreedzame School. Binnen onze school voelen kinderen zich gehoord en gezien, krijgen een stem en leren kinderen om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen en leerkrachten voelen zich samen verantwoordelijk voor elkaar en voor de school.

Onze doorlopende ontwikkeling

Op onze school maken wij werk van doorlopende ontwikkeling. Niet alleen onze kinderen blijven leren, maar ook onze leerkrachten blijven zich professionaliseren. Zo blijven wij in staat om het onderwijs te bieden waar de kinderen recht op hebben.

Klaar voor jouw volgende stap?

Kom bij ons werken! Bekijk alle vacatures van de verschillende regio’s op www.werkenbijmovare.nl

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details