Jean Rinkens

jean.rinkens@movare.nl 045 572 09 94

Over mij:

Wat leuk dat je meer over onze school en over mij wilt weten! Mijn naam is Jean Rinkens en ik ben al vele jaren werkzaam binnen het onderwijs. In eerste instantie als groepsleerkracht speciaal onderwijs en basisonderwijs en daarna als intern begeleider. Sinds enige tijd ben ik na het volgen van de bijbehorende opleiding werkzaam als directeur basisonderwijs. Zelf vind ik het werken op een basisschool nog enorm leuk, boeiend en dynamisch. Het blijft prachtig om kinderen gedurende hun tijd bij ons op school te zien groeien, leren en opbloeien. En net zoals de kinderen iedere dag iets leren, leren wij ook steeds weer iets van de kinderen.

Zelf ben ik getrouwd met een juf, hoe kan het ook anders, en wonen wij samen met onze twee kinderen en onze hond in Kerkrade. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, volg ik de verrichtingen van Max Verstappen en Roda JC en besteed ik graag tijd aan ons gezin.

Mocht je nog verdere vragen hebben, stel deze dan gerust. Je bent altijd van harte welkom binnen onze school en we staan altijd open voor een gesprek. Graag tot ziens!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details