Ineke Henskens

ineke.henskens@movare.nl 045 572 09 94

Over mij:

Mijn naam is Ineke Reubsaet en ik werk sinds ruim 20 jaar op deze school. Ik ben getrouwd met Jo en we hebben 2 volwassen kinderen 1 zoon en 1 dochter. Sinds december 2022 ben ik een trotse oma van een mooie kleindochter. In het verleden hebben mijn beide kinderen hier op school gezeten en ook toen was mijn betrokkenheid al erg groot en ben ik actief geweest in de ouderraad en de MR.  Daarna ben ik begonnen als vrijwilliger op verschillende gebieden; overblijfouder, werken met kinderen op diverse manieren, bijhouden van de bibliotheek, conciërge-taken enz. 

Vanaf januari 2019 ben ik begonnen als uitzendkracht met een paar uur week en de afgelopen 2 schooljaren tot en met juli 2023 heb ik fulltime als uitzendkracht gewerkt in de functie van Onderwijs Ondersteunend Personeel. Per 1 augustus 2023 heb ik een vast contract gekregen bij Movare voor 20 uur per week. Ik ben alle dagen tot ongeveer 13.15u op school aanwezig.   

Ik geef extra zorg aan leerlingen door met hen individueel te werken en soms ook met kleine groepjes kinderen. Verder ga ik indien het nodig is (bij afwezigheid van de leerkracht) als vervanging voor de klas met een aangepast programma. Ook kan het zijn dat U mij aan de lijn krijgt wanneer U telefonisch contact (b.v bij ziekmelding van Uw kind) opneemt met school of dat ik U binnenlaat bij de voordeur. Mijn werkplek is de kamer direct aan de rechterkant bij de hoofdingang.  

Ik kom iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk op school en hoop dit tot aan mijn pensioen te mogen en kunnen blijven doen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details