Ineke Henskens

ineke.henskens@movare.nl 045 572 09 94

Over mij:

Mijn naam is Ineke Reubsaet en ik werk sinds ruim 20 jaar op deze school. In het verleden hebben mijn beide kinderen hier op school gezeten en ook toen was mijn betrokkenheid al erg groot en ben ik actief geweest in de ouderraad en de MR. Daarna ben ik begonnen als vrijwilliger op verschillende gebieden; overblijfouder, werken met kinderen op diverse manieren, bijhouden van de bibliotheek, conciërge-taken enz.

Sinds 2019 werk ik nu in de functie van Onderwijs Ondersteunend Personeel. Ik geef extra zorg aan leerlingen door met hen individueel te werken en soms ook met kleine groepjes kinderen. Verder ga ik indien het nodig is (bij afwezigheid van de leerkracht) als vervanging voor de klas met een aangepast programma. Ook kan het zijn dat U mij aan de lijn krijgt wanneer U telefonisch contact (b.v bij ziekmelding van Uw kind) opneemt met school of dat ik U binnenlaat bij de voordeur.

Ik kom iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk op school en hoop dit ook nog heel vele jaren te mogen en kunnen blijven doen.